Lumia kädessä

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Minä selaan kännykkäni nimilistaa
miettien kenelle voisin soittaa
Ei minulla ole montaakaan ystävää
ja soittamatta se tälläkin kertaa jää

Minä koetan kerätä sirpaleitani
ja maailma hyörii ympärilläni
Minä olen jämähtänyt tähän huoneeseen
sanokaa mitä minä teen, mitä minä teen?

Elämä jätti minut kyydistä kauan sitten
miten jaksan elää elämäni loppuun tiedä en
Sen kuitenkin tiedän että rakastan teitä loppuun asti
ja että rakastan teitä molempia ihan oikeasti

Selite: 
Yksinäisen kynän tuotosta
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on aina surullista jos joutuu eristeksi oman tuntemisen kautta tai saa tuomion ja joutuu sovittamaan tekoja. Ymmärrän että on omissa käsissään, se että on jämähtänyt huoneeseen. Se kuitenkin on sellainen elämänvaihe, että haluaa elää mahdollisimman täysillä. Niin se on halu on mutta ei kykyä toteuttaa. Mikä tässä avuksi minun mielestäni. Kirjoittaminen auttaa aina. Ei sekään riitä se on yksinäistä puuhaa. sopeuu siihen että on yksin, kirjoittaminen on niin jännä ettei tunne olevansa yksin. Jos on kiinnostunut jostakin muustakin harrastuksesta kannattaisi mennä ja aina kokeilla onko tämä minun juttuni. Mikä on tärkeintä elämässä, sen kysymksen esittämään monesti elämän aikana? Järkeä on elämässä, olla oma itsensä, tämä asia kannattaa ottaa vakavasti, koska sen ratkaisee monta elämään solmua sen jälkeen on helppo avata. Kasvattaisi itsetuntoa, rakastaa itseään sellaisena kuin on. On elämän kulmakivi. Tietenkin tässä yhteisössä rakkaudella on erityinen asema runossa. Tuemme toisiamme ,sillä et elämä ole helppoa kenellekkään. Saati sitten runoilijalle. Jos on pulmia minuunkin voi ottaa yhteyttä. Useat silmät näkee paremmin ja sydämellä kaikkein parhaiten. Keveämpiä päiviä. Kirjoita se on ensiapu.

 

Käyttäjän kaikki runot