Kaksi päivää elämästäni

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Siellä minä istuin
unohdettuna
halveksittuna
Kukaan ei edes sanonut minulle huomenta
he kulkivat ohitseni kiireissään
siristellen silmiään

Täällä minä istun
yksinäisenä
turhautuneena
Kukaan ei ole tulossa katsomaan
kuten ei ollut silloinkaan

Onko tässä ollenkaan
tapahtunut muutosta parempaan

Selite: 
Sairaala vs koti
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot