Tulet vain uniin ...

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Tule niihin uniin
joista kaipaus on jo mennyt menojaan
jättäen vain rakkauden
sydänten runouteen

ja villit sormeni
jotka varovasti sinua avaa
talven helmiäisihosi paljastaa
lumoutuu näkemästään ...

Hetket ovat sanattomia
sitäkin enemmän tuntevia
kruunusi kasvoni peittää
tähdet tässä halujen hämärässä ...

Aamu on kalpean yksinäinen
taivaalla kuu lähtöä tekee
kylmän harsot ikkunoihin jättää
lämmin tunne silti vaan sisälläin asuu

rakkaasta ...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot