suojelusenkeli

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Se metsä oli mustempi
kuin mikään kohtaamani yksinäinen yö
jonne latuni päättyi ...

Tuntureilla myrskysivät tuulet
eikä metsänkään syli tuntunut turvalliselta
vaan se sykki ympärillä vailla kaikkia tunteita
silti en pelännyt mitään

sillä minulla oli sydän täynnä
enkelin valoa
sinua ...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot