Hyvää Naistenpäivää ...

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Sinulle
kotien hengetär
arjen sankaritar ...

Naiset nuot
ovat liesien äärellä ruokaa laittaneet
kaikesta huolta pitäneet

ja pyykit pesseet
paljon muutakin raskasta aina tehneet

monesti vielä lähteneet
toiseen työhön kotien ulkopuolelle
turhan usein lapset yksin kasvattaneet
tai äitiydestä haaveilleet.

Ei nouse maljat suotta kunnioittavaan tervehdykseen
kukkia ojenneta
suurena päivänä 8.3
vaikka päiväsi pitäisi olla vuoden jokainen päivä.

Rakkaudella
lämmöllä sydämestäni
sinulle Nainen

' Hyvää Naistenpäivää ... '

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot