Enkeli

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Kalpeat kasvot
suuret silmät
häilyvä vartalo
varjojen syvetessä.

Suutelen kutsuvaa suuta
hyväilyjen poltteessa reitesi avautuvat
ja makaan sinut
tunnen niin paljon ...

Aamu on pitkä pimeän käsissä
sielua repii maailman kutsut
sydäntä rakkauden pelot
sen tuoja

enkeli ...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot