Lapin kutsu ...

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Minne tuulet sanani vie
joita sinulle kirjoitan
kun et koskaan saavu ...

kokeaksesi
nähdäksesi tuntureiden helmiäisnauhat
niiden taivaita hipovat huiput ...

ruskan palon
maisemaa maalaavan väriloiston
tummat yöt rakotulilla ...

talvisen ihmemaan
pakosi rännästä ja loskasta
valkeitten nietosten syleilyyn ...

kevät hangien kutsut
hiihtoretkien nokipannukahvit
kasvoillesi hiipivät kuparin häivähdykset ...

yöttömän yön
suuren punaisen auringon alla
joka rakastavaisia kultaiseen pronssiin valaa ...

Kohtalon hetkiä niin monia
elämä suo
voit valita niistä parhaimman mikä itsellesi sopii
kuin muotiliikkeen vaatteen

ja päättää pitää se
mika mukavimman olon tuo

vai unhoitukko kokonaan
vain rakastamaan

Lappia
minua ...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapinkuumeesta ei puhuta turhaan. Runosi kuvaa kauniisti kaipuuta rakkaiisin maisemiin ja rakkaaan luokse. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! ONNEA!

Kaunista, herkkää.

Kaunis on kutsusi.
Olen tutustunut vain talviseen lappiin.

 

Käyttäjän kaikki runot