Pelottava tunne

Runoilija Tittairina

Mitä jos elämä lipuu ohitseni, samaan aikaan, kun minä niin pelkään. 
Mitä pelkään? Mitä minulla on menetettävää? 
Pelkään niin tuntea jotakin, pelkään rikkovani tämän ainoan sydämeni, joka on parsittu jo liian moneen kertaan. 
Elämä on tässä ja nyt. 
Elä pelkää, tartu käteen ja katso minne se kuljettaa. 
Uskalla olla rohkea, uskalla sukeltaa syvälle jälleen. 
Uskalla rakastaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelon tunteiden voittaminen on aina ihailtavaa.
Tässä teoksessa niin näyttää käyvän. Tällaista
on mukava lukea. 😊🌷👍
 

Käyttäjän kaikki runot