Harmaan värejä

Runoilija Tittairina

Teet niin tai näin teet aina väärinpäin.Aina on joku joka loukkaantuu sanoistasi,joku joka tuomitsee tekosi.
Pyydän hetkeksi pysähtymään ja miettimään elämääni.Juuri niin, minun elämääni.
Entä jos sitä ei olisikaan enää.
Se suuri musta aukko oli viedä minutkin.
Taistelin, taistelin pirusti vastaan.Veren maku suussani,lasteni tähden.
Juuri siksi olen vielä täällä.
Olen saanut pitkän synkän ajan jälkeen elämääni palan rakkautta,palan onnea,onko se väärin?
Ei en anna sinun katkeruutesi ja vihasi myrkyttää tätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot