Risteyksiä

Runoilija Tittairina

Mietin tienhaaraa missä juuri nyt olen. Teitä joita olen kulkenut, kivikoita joita olen kompuroinut ja vuoria joita olen ylittänyt.
Katson eteeni, jossa näen ison risteyksen.
Se pelottaa, lähdenkö oikelan suuntaan. Kulkija jatkaa matkaansa, hitain varmoin askelin, rohkeus voittaa. Rakkaus kantaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdiskelevaa runoilua.
Rakkaus todellakin kantaa, yllättävän pitkälle.
 

Käyttäjän kaikki runot