Valintoja

Runoilija Tittairina

Vielä jonain päivänä muistat minut ja sen mitä sanoin.
Valitettavasti olen silloin mennyt jo menojani, enkä enää kuuntelemassa itkuvirttäsi.
Valitsit itse polkusi,talloit itse ruususi.
Nypi nyt niitä piikkejä,niitä jotka viiltävät syvältä.
Tunne tuskani jonka tunsin silloin joskus.
Aikamme oli ja meni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot