Ikävä

Runoilija Tittairina

Päivät jatkaa kulkuaan, en yhdestäkään kiinni saa.
Suru sielussa kaihertaa, kyyneleen silmästä valumaan saa.
Ikävistä ikävin, miksi täytyi käydä niin.
Kysymyksin tuhansin, sua paljon rakastin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilon pipanoita kannattaa poimia kuten kypsiä mustikoita koriin.

Surumielisen kaunista kaipausta on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot