Se hetki, se ajatus.

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se mitä tunnen sinua kohtaan,
on vahvempaa, kuin
mikään koskaan.
Se mitä näen sinussa,
on kauniimpaa, kuin
mikään milloinkaan.

Hetki, jolloin sinut tapasin,
oli liikuttavampaa, kuin
mikään koskaan.
Hetki, jolloin minua suutelit,
oli sykähdyttävämpää, kuin
mikään milloinkaan.

Ajatus sinusta saa sydämeni
sykkimään kovempaa, kuin
mikään koskaan.
Ajatus kosketuksestasi on värisyttävämpää kuin,
mikään milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteellinen runo.
Hieno.

:) tuo kuulostaa oikein mukavalta

 

Käyttäjän kaikki runot