Nimetön

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun katseeni luon taivaaseen tummaan,
tunnen kuinka kyyneleet lämpimät
poskiani pitkin vierivät.
Lämpö sydänten siinä on,
vaan ilma talven sen
viilentää nauraen.

Muistan hymyn hellimmän ja
suudelman pehmeimmän.
Vie minut kuitenkin sinne, mistä
aina yhdessä haaveiltiin.
Retkelle rannalle, kuunsiltaa
kulkemaan.
Älä anna mun muitoihini
hukkua, koska
ilman sinua
ei olisi minua.
Takaisin saapuisin,
luonani olisit.

Rinteet, mäet ja laskut koskien,
turvaan veisit aina, läpi
maailmojen.
Hyiseen veteen
älä mua hylkää
vaan kanna yli,
ota syylisi ja suutele.
Matkalle ikuisuuteen,
me kahden vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot