Ikävä

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä samaa ikävää tuntenut oon,
sitä samaa kaiken aikaa.
Hetkestä jolloin lähdit ja minut yksin jätit.

Sydämeni itkee tummia kyyneleitä,
kun se kaipaa rakkaintaan.
Rakkaintaan joka kauas pois mennyt on.

Sieluni huutaa tuskaansa, kun
kadottanut kumppaninsa on.

Jos vain kaiken muuttaa mä voisin..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot