Ikävää vaan.

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se aamu oli kauniimpi,
kuin mikään kesäpäivä ikinä.
Kastepisarat helmeilevät heinikossa.

Tunnen yhä kosketuksesi ihollani
ja tuoksusi leijuu ilmassa,
ihan, kuin tässä vieressäni olisit,
vaikka siinä ole et.

Hetken vaan mä sua pitää saan
ennen kuin sun lähteä täytyy.
Silloin sua jään mä kaipaamaan
ja ikävä täyttää sydämeni kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot