Sua mun ikävä on

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen hetken pienen, sieltä kaukaa,
tähän haluaisin takaisin,
sen, kun sylissäsi olla sain,
sun huuliasi suudella ja
silmiisi taivaan sinisiin,
katsoa pitkään niin.

Sen hetken ku mua sä pidit käsivarsillasi,
vahvoilla niin. Ja suutelit takasin,
hellästi niin. Sylistä en olisi pois lähteä halunnut,
ikävä on iso,
kuin maailman kaikkeus, ja meri,
joka raivoisasti hakkaa rantojaan,
tai tähtitaivas tuo, joka
meille on yhteinen,
sen alla mua sä suutelet taas,
kun syliisi pääsen ihanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot