Nimetön

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

jos en sua saa
olen hajalla
ja tuhoudun pala palalta
itken kyyneleet puolestasi

jos en enää riitä
hukun epätoivoon
syvimpään kaivoon
en hengitä vaikka järki sanoo niin
en hengitä

unohdan kirjoittaa hänelle loppuun
ei ole sanoja jotka kuiskata

jos en sua saa
en elä, en tarvitse muita
tarvitsen sua
olen kuihtuva kukka sun maljakossa
anna minun kukkia
sano että riitän
huomennakin
sano että olen tarpeeksi

vastaa...

en anna lehtieni pudota jos silität
kosketa hiljaa pintaa
en anna silmiesi sammua jos uskot

Selite: 
olen valmis uskomaan</font>
Kategoria: 
 

Kommentit

oh. kaunista. <3

oh. kaunista. <3

 

Käyttäjän kaikki runot