tätäkö se todella tarkoittaa

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

kun sinun sanojesi väleissä on punaisia raitoja
minä tiedän että on turha kävellä
puolitiehen tai koko matkaa
vastaan

salaa sinun askeleesi
kylpyhuoneen ja keittiön välillä
kertovat kaikesta ja ovat silti jotain niin hiljaista

kuin mitään ei olisi ja
olisi silti

(joskus öisin saatan kuiskata
jos en halua olla enää hiljaa
tai uskalla, kuka tietää mitä minä milloinkin ajattelen)

tänään tennareistasi pilkottaa
mustat sukat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh, suloinen tuo lopetus.
Lapsekkaalla tavalla tuotu
esiin mustankipeitä ajatuksia.

Tykkäsin runostasi.^^

 

Käyttäjän kaikki runot