Keskeneräinen pimeys

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

Pimeys on vain sinun keskeneräinen piirroksesi,
jonka värittämiseen käytit pelkästään mustaa.
Minä voin auttaa sinua etsimään värikynäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea. Ei mitään lisättävää, ei mitään poistettavaa. Todella hieno <3

*huoks*

Tämä on se, mitä mä ihailen paljon muissa ihmisissä. Että saa muutamassa lauseessa sanottua niin paljon. Itse en koskaan ole tässä onnistunut.

Tämä on todella älykäs.

Ei, en osaa sanoa tästä muuta. Hämmästyin.

(En ole vähään aikaan lukenut näin hyviä runoja. Kiitos tästäkin. n____n )

 

Käyttäjän kaikki runot