aurinko laskee naapuriin

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

yö lämpimämpi kello kahdentoista jälkeen
naurettiin katoilla

laulettiin

(heität tennarit katolta ja ne jäävät puuhun roikkumaan)

ja sinä unohdat sanoja
vaikka niitä käsiisi kirjoitit

"katso, kun sinä olet salarakkaani naapurin"

lauletaan yhessä huomisen yli
kun sinä harjaat hiuksesi katolla, pyyhit olkiasi

kun maailma laskee ajan mukana
ja sinä kuiskaat
"rakastutaanko"

Selite: 
violalta sanat <i>laulettiin aurinko yhdessä rakastun lämpimämpi</i></font> &#9829;
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo.. Muistan kun joskus tuli istuttua katolla sillä hetkellä tärkeiden kavereiden kanssa ja ne kaikki pienet temput.. Tämä runo elää tosiaan ja on niin aito, ettei tule mieleen nyt paljoakaan aidompaa. Mukavia muistoja ja mielikuvia.

Harmi ettei Ultra Bra jatkanut. Olisivat saaneet hyvän lauluntekijän sinusta <3
Suosikkeihin!

oi ihana ihana ihana :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot