Nimetön

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

en jaksa enää kantaa
sinua

ranteillani

takana on kaksitoista ja kolmeneljäsosaa väritöntä aamua
kolme sateenkaariaamua
yksineljäsosa aamua ilman hiljaisuutta

muutama päivä kahvikupin kanssa
(juotko kahvia vai?)

teetä - löytyy
omenoita - löytyy
muista ostaa keksicrispsuklaata ainakin muutama levy

Voi luoja
antakaa jo olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Käsiä vihlovaa.

tää vaa kolahti tyttöseni. kybällä <3

Käsiä vihlovaa.

tää vaa kolahti tyttöseni. kybällä <3

 

Käyttäjän kaikki runot