006

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

taisin repiä siivet selästäsi jottet lähtisi
enhän itsekään lentäisi katkenneilla siivillä
sokaisin silmäsi kauniilla sanoilla, uskothan minua
samalla karkaan käsistäsi yhä kauemmas, kauemmas

lopullinen tuhosi, viaton murhaajaksi ristitään
en tahtoisi enää katsoa hautaasi ja elämäsi loppua
sillä
vaikka minä en ollut syyllinen
minä hajotin sinut sirpaleiksi lattialle
ja hukkasin palapelin palaset

et päässyt loppuun ilman ratkaisua
ja tiesin, etten se olisi minä
annoin avaimen sinulle jo kauan sitten, mutta väärä ovi oli esteesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot