Kaipaus

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Tämä niin tuskalta tuntuu,
sydämeni turtuu, se ikävästä murtuu.
En keksi sanoja kuvaamaan tätä,
miten pieni sydän kaipaa toista ihmistä.
Rakkauden voi jakaa,
se tunne on täyttä taikaa.
Kun se kahta ihmistä yhdistää,
se kahlitsee ja kiinni pitää.
Se kahle ei saa irrota koskaan
tai onnellisuus muuttuu kyyneliin ja tuskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot