Ikuinen

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Tuskin koskaan

lausua osaisin sanoja

jotka sinut tähän

aivan vierelleni

iäksi jättäisi.

Huomisen ollessa arvoitus

voin vain toivoa

että joskus minäkin olisin jollekin . . .

ikuisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja toiveikas :)
Synttärionnea!

tosi kaunis♥

Ihana, pidin ja suosikkeihin menee ehdottomasti!

Kaunis ja toiveikas :)
Synttärionnea!

tosi kaunis♥

Ihana, pidin ja suosikkeihin menee ehdottomasti!

 

Käyttäjän kaikki runot