Rakkauteni kohde

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Kun kertoa saan porteilla taivaan,
miksi hymyillen valoon kuljen.
Kerron, astuin mä onnen laivaan,
tunsin rakkauden ajattomuuden.
Onnellisten pilvien alla kulkien,
vietin elämäni
sinut syliini sulkien.
Ja vaikka luonasi joskus viivy en enää,
aion iäti sydämessäsi elää.
Valaista kuuna taivaalla tien ja
kun aika koittaa, sinut kanssani
ikuisuuteen vien.

Selite: 
Daniel, 3v4kk.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista
niin suloista ja herkkää
aivan aww

Sanattomaksi veti.. haikeaa ja kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot