Nimetön

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Kuin ensilumi nurmikolle,
Kipuaa kaipuu iholleni.
Koskien sisimpääni,
se koittaa lannistaa.

Kun taivaanranta punaisellaan,
värjää merenselkää.
Lähetän enkelin suojelemaan,
untasi pehmeää.

Tuulen mukana kuiskaukseni,
kantaa sanahelinää.
Se hiipii korvillesi,
huokuen ikävää.

Kertoo kuinka rakkaus,
meidät yhdistää.
Tuntien sinun rauhasi
voin minäkin levähtää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn edelliseen. Runosi soljuu todella pehmeästi eteenpäin. Mahtava on!

Olipa kaunis sointu tässä, kuljetti lukijan pehmeästi loppuun asti. Onnea ja siunausta syntymäpäivänäsi.ü

 

Käyttäjän kaikki runot