Rakkaalleni

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Kuiskauksesi pimeässä
kulkeutuu luokseni.

Se avaa ikkunan
ja tuuli puhaltaa sen sisään.

Laskeutuu iholleni,
kevyesti kuin höyhen.

Se kertoo rakkaudestasi minuun.

Katseesi heijastuu kuunvalossa,
läpi luomieni se tunkeutuu silmiini,
jotka ovat sulki, unihiekan peittämät.

Aamuaurinko herättää,
kutsuu uuteen aamuun.

Sinua rakastamaan.

Selite: 
Olet arvokkainta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin romanttista

Herkän kaunis rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot