Rakkauden aamunkoitto

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Me taivaanrannan maalarit,
unelmoimme tulevasta.
Me auringonnousujen sankarit,
jotka toisiaan rakastaa.

Kun luonto herää unestaan,
on rakkautemme kauneimmillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot