Toisiinsa kahlitut sydämet

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Silmänsä kostuvan näen,
otan käteeni vapisevan käden.
Näen silmistään pelon ja hädän,
nyt kertoa haluaisin hänelle tämän.

Rakkaus vallitsee sielun ja sisimmän,
kummatkin meistä voi tuntea tämän.
Meitä ei voi koskaan toisistamme erottaa,
ei, vaikka joku yrittäisi pakottaa.

Sielumme kietoutuneet,
sisimpämme avautuneet,
kahtia jakautuneet.

Jotta voisimme antaa toisillemme,
sydämistämme toisen puolikkaan.

Selite: 
<3 Rakastunut <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot