Minusta vähäsen

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

En ole harteikas
lihava en leveä

kolistelen latvoja
olen laiha keveä

minä olen rikki
minussa asuu piru

pirstaleinen maailmani
olen lasinsiru

tikittää ajan mittari
näyttää neljännesvuosisata

toiveeni perhe,ystävät,talo
ei täysin tätä tähän mennessä kata

hellu rintamalla
on se ollut melkoista näytöstä

se että yhä yksin olen
pitänee tutkia omaa käytöstä

minä otan rikkailta
ja annan sitten köyhille

tämä tietoinen on riski
jäi turvavaljaani löyhille

rakas isänmaani
en syyttä koskaan sitä ylistä

neuvostovallan uhmatessa
ei päästänyt lapsiaan sylistä

raamatun kirjoitukset
hyvällä sydämeeni pisti

se mitä nyt en saa kirjatuksi
vaikenee mukanani minun mykkä risti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot