Tämäkin tässä maassa

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

Miljoonia joista tuntuu
että kaikki on jo mennyt

joilla päivän päällimmäinen ajatus
enään en pysty,jaksa en nyt

syrjäytetyt vanhukset
ongelmana ollut useamman vuoden

nuoret syrjäytyneet nykyään myös
kiven sijasta kantavat sydämessä vuoren

kurssitetaan köyhiä
työkkäri tuumaa tämä tuottaa satoa

siirtävät ongelman hetkeksi silmistä
ilman vakityöpaikkaa ei se siitä katoa

turhautuneisuus kansallamme
jo näkyy ihan joka saroilla

se paistaa kasvoilla finanssipomojen
se paistaa piestyjen vaimojen kasvoilla aroilla

kansanedustajat kokoontuu
ne saleissansa ynnää

seasta limujen,vissyjen,antimien
ei löydy paperia ,kynnää

valetta sitten luvataan
kun koittaa puoluekannatuskriisi

ymmärtäisivät silloin murenee lukemat
kun äiti murtaa viimeisen leivän josta syö viisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot