Marrastaa

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

Niin se tulee ajoillaan
nurmikko ei tuulessa taivu
sama puhallus pyyhkäisee poskiini
kuiskannee viherkasveille,horrokseen vaivu

ja tämä jylhä pihapuu
näyttää sekin vähän vakavoituu
näkyypä ensipakkanen meissäkin
tuulilasirappari itsekseen noituu

lankojakin kiristää
ei sitä aivan silmin hoksiskaan
vanha tervakannatinpilari
ei moisesta ole moksiskaan

jättimäinen teräskelluke
keuhkot käyntiin rykäisee
kohti perämerta
kippari jäänmurtajan nykäisee

se on vuorovaikutusta
hallituskaudet vuodenaikojen
on kesän hellät lämpimät
ja aika talven jännien taikojen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot