Oma pieni piiri

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

Aikuista miestä
aamusta ei itkuta

vasta kyynel vuotaa vuolaasti
jos jalat ei alkoon kitkuta

portilta jo tervehtii
nuo tutut vanhat kuomat

mikäs siinä moikatessa
tulkaa kassiini te prosentuaali juomat

koto-olohuoneen pöydälle
rivitetty pacardi ja rommi

tämä satsi poistaa vilun
mutta maksalle on pommi

oli ratkaisu vaikeutta
tuumi molemmat on pahasta

farmaseutti hävisi
juopolla kun usein on kyse rahasta

kotiin paluun oven käynnin
kuuli naapurin topi

tämän viina vainu korvaa
ei edes akateemikko opi

siinäpä nuo istuu
kaksi naapurus miestä

tukka päähän liimautunut
yltäpäältä hiestä

ei sohvalta muuta liikerataa
kuin pyyhkiä pöydältä röpöjä

juoppo visukintut
eivät hukkamäärissä ole höpöjä

karistus kohteena
lasinen tuhka-asetti

sisäpolton rakenneuhrina
on kiviseinä tapetti

jutussa aina ilta jatkuu
hivotellaan puolta yötä

ollaan koettu verkot
tehty pohjoismaissa työtä

tämä rutiini on syvällä
niinkuin juuri kannostus

syvemmälle uidessa ei tiedä
hukkua lasiin on yliannostus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot