Pinokkio

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

Ei tehdasvalmistemuovia
jokseenkin romuluinen,
niititettyä nikamaa
sepän nakuttama,pääosin puinen

mestari hörppää taukosumppia
kiposta, jonka puusta on saanut kuksattua
tulee ajoillaan huomaamaan
milloin puupojan on tullut juksattua

unelma omasta pojasta
pitkään ilmassa leiju
näihin samoihin aikoihin
myös ilmassa prinsessa keiju

ripaus taikasauvasta
kelloäänistä pölyä
Gepetto ikionnekas
on yhtä iloista mölyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot