pidot

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

ilmassa juhlatunnelmaa
äiti määrää etsi se
ilman salaattikulhoa
ei vieraitansa kestitse
koko kansa koolla
pöytäkin on koreana
juhlan järjestäjä
on silminnähden soreana
keskustelu porukat
nauttivat piireissänsä punssia
tämä nautinnollis määrä
painaa tuhatkunta unssia
ratkiriemukasta
jutuilla toisia me hellimme
pikkujoulu tunnelmissa
missä lienee kellimme
ilta hämärtää
emännän silmissä jo sumua
isäukko sentään viellä
ahmii juhlanhumua
rytmi tanssijaloissa
tahtia soittaa koverit
ne kuuluisat viimeiset hitaat
käy vähemmäksi toverit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olisi ollut kiva lukea "loppuun". loppui niin kuin kesken. jos jotain olis vaikka pippaloissa tapahtunut...

 

Käyttäjän kaikki runot