olotila

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

järkyttävä darra
ollut sammuneen uni sikeä
ei heränneellä helppoa
pukkaa hiilenlappajan hikeä

mehupurkki käsissä
kylläpä niitä vavistaa
ilman purkin ohjeita
käsien holtittomuus ravistaa

yllätys uusi vessassa
morkkis alkaa pänniä
miksi vaivautua pöntölle
on kalsareissa känniä

lämmin höyrysuihku
siivoaa jo sotkua
tämä puoli puhdas perse
ei odota päivään potkua

pyyhe lanteille
kaapista mojova bisse
soitin naapurin kiroama
soitossa remu on albert ja häkkinen cisse

siinä varovasti rokatessa
ojossa juoksun viestikapula
askel yhteistyö
näyttää kaukana on krapula

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot