Kaukana kaikesta

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 
Muistatko sinä sen
kun istuimme kesäyötä

laiturilla kaukana kaikesta

Aurinko teki matkaa yöstä aamuun
järvi oli uskomattoman tyyni

ja sinä katsoit minua
mutta et suudellut.

Ehkä
sinun olisi pitänyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa

pidin
Herkkää, hyvää, hienoa runoutta. :)
Erittäin hyvä runohetki! :) Kiitos tästä <3 
hyvä runo, kiitos!
kaunis kuvina, jotka luot.. Lopp kruunaa yllättävyyellään!
 

Käyttäjän kaikki runot