Surutyö

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 

Ikkunassani

iloisesti väriä vaihtavat jouluvalot.

Mitä sitten, vaikka onkin vasta lokakuu?

Ulkona pimeys on vetänyt kasvoilleen suruhunnun;
usva riippuu raskaana yön yllä.

Minusta tuntuu siltä, että syksy odottaa
talvea
yhtä paljon kuin minäkin.

Olemme hyvästelleet kesän
ja unettomat yöt loputtomine satuineen.

Kaipaan rauhaa, hiljaisuutta
olen jo luopunut liiasta.

On aika aloittaa surutyö,

joka on ohi kevään ensimmäisenä päivänä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Odottavan aika on joskus varsin pitkä...Vuodenaikoihin mahtuu odotusta tulevasta...

Ja mitä sitten, jos piristääkin arkeaan jouluvaloilla lokakuussa...?

Sinä se osaat tehdä runoilasi kaikkien arjesta ison juhlan ! Jee ! :)

Hienoa tekstiä
Kerronassa hieno ja sanomaan sopiva rauhallinen tunnelma: Toimiva kokonaisuus.. Kevättä kohti mie ainakin koko ajan meen.. välillä vain matka on lohduttoman pitkä
 

Käyttäjän kaikki runot