Ajaton omakuva

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 

Minä olen kuin vanha
muotonsa menettänyt, väsynyt villasukka

Rakkaudella tehty, kuitenkin

Hieman kulahtanut, mutta korvaamaton
jollekin tärkeä, rakaskin

Useaan otteeseen ehjäksi parsittu,
aina eri värisellä langalla kokoon kursittu

Monen eri kantapään kautta
olen polkuni taivaltanut, opikseni ottanut

Vielä jaksan tuoda iloa ja lämpöä niille,
jotka minua tarvitsevat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen runo:-)
 

Käyttäjän kaikki runot