Minä rakastan elämää

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 

Minä mietin
elämää.

Sen rosoisia kohtia ja kauniita
jo sileiksi hioutuneita pintoja.

Sitä, kuinka mikään ei mennyt
täysin suunnitelmien mukaan.

Ei se mitään.
Aakkosissa riittää kyllä kirjaimia.

Minä mietin
arkea.

Miten pidänkin siitä
enemmän kuin juhlasta.

Aamukahvista,
pikaisesta suukosta
ja makaronilaatikosta.

Koiran kuraisista tassuista,
kalenterin täyttämisestä,
sinusta ja minusta.

Meistä.

Ei murehdita enää tulevaa,
se kun tapahtuu kuitenkin.

Ollaan vaan
ihan vain tässä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa arkea lämmöllä!
Hieno, kiitollinen. Rakkautta runossasi on.
Suloinen, arkinen ja ihana. Pidin. Nosti hymyn huulille
Suloinen, "kadehdittava" hyvällä tavalla ja samaistuttava. Oispa kaikki helppoa, ja miksikäs ei =) 
Mieltä lämmittävä runo :>
 

Käyttäjän kaikki runot