Ukkospoika

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 
Sinun silmäsi ovat
myrskyinen taivas

ukkospilviä

täyteläisen harmaita.

Vielä kaikkien vuosien
yhteisten muistojen

jälkeenkin

sinun katseesi tuntuu

sähköltä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, josta välittäminen kuultaa hienosti. Kiva tunne, kiva runo.
 

Käyttäjän kaikki runot