Olet kaunis

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 
Herätyskello soi
ainakin kolmesti

juon kylmää kahvia
Iittalan Kartiosta

ja siirrän sinut sivuun
mielestäni

valvoin vierelläsi
jälleen koko yön

sinun sielusi on
uskomattoman kaunis

niin minä ajattelen vaikka
sinä et rakasta minua enää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo! ilahduin eritoten maininnasta: Iittalan Kartiosta
 
Kiitos! :)
Verkkaisesti kulkee kaunis runo
Joskus on hyvä edetä verkkaisesti. Kiitos! :)
Hitaasti kasvavaa kipua ja kauneutta.
Näinpä juuri. Kiitos Sinulle!
 

Käyttäjän kaikki runot