Nimetön

Runoilija kettulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 12.12.2021 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1992

Kiitos.
 

Sydämeni

on tilkkutäkki,

lisäsin siihen uuden palan

parsimalla.

Laivastonsinisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Varo, sillä on nainen joka satamassa. Eikä teillä päin taida olla edes satamaa.

Onko merimiehesi merillä kun täällä päivystät?
Runosi on ytimekäs, niin oli tarkoitukseni sanoa.
 

Käyttäjän kaikki runot