Puolisolleni

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

Käyttäjän kaikki runot