New Kind of Kingdom

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

tänään meille sanottiin
että emme ole mistään kotoisin.

minulla ei ole kotia.
maata jalkojen alla.

sinäkin siinä vain naurat
ja korvaat aatteesi helähdyksellä

joka kuuluu aina kun tilillesi kilahtaa
uusi saturainen, jonkun yh-äidin taskusta
reväistynä.

Mutta kun me yhdessä seisomme tässä,
nimettömällä maalla.
Voimme kutsua sitä miksi haluamme.

"I Know A Place Where We Can Carry On",
raikaa stereoista ja me seurataan aitoa johtajaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot