oodi rakkaalle kodille

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

ihan hävettää se kertoa,
että mistä sitä tullaan

toinen sanoo olevansa Helsingistä
pyh, eihän se mikään kaunis paikka ole,
ajattelen
mutta kyllä se tietysti tämän persläven voittaa

yksi kaveri lähti Heinolaan opiskelemaan
pari muuta Kotkaan ja jonnekin
aika moni tänne kuitenkin jää,
luulisin että se on jonkin sortin kirous
ettei täältä minnekään pääse,
vaikka yritys on kova

niin on monet sanoneet,
että veisivät minut mukanaan Haminaan
tai Jyväskylään
jotenkin ne on kai minut unohtaneet
lopulta

tai ehkä tämä paikka on minut sisuksiinsa niellyt
niin ettei minua enää kukaan löydä,
hakemaan pois

viime vuonna ne majotti tänne monta kymmentä
hullua ja alkoholistia
aivan kuin ei omasta takaa löytyisi
siellä ne asuu talossa virran vieressä,
joskus toivon ettei kukaan sinne hukkuisi
ovathan hekin ihmisiä,
yhtä vähäosaisia kuin jokainen täältä

ja tehtaankin ne jokin aika sitten purki
moni työtön ratkesi ryyppäämään
taitaa olla kylän tapa

ja kun sitten viimein uskallan kertoa,
missä asun, niin voi mahdoton
joko ne juoksee karkuun
tai nauraen kysyy,
missä pidän puukkoa piilossa
silmistä kyllä näkee inhon ja pelon

mutta väliäkös hällä, kun täällä asutaan
olen minäkin jo näin nuorena pirtua vedellyt
ja turpaan saannut
silti täällä joku kumma viehättää

kai se on se erilaisuus

Selite: 
ken arvaa missä asun
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot