Puuristi

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

en ole käynyt
sinua katsomassa
moneen viikkoon

aluksi olin luonasi
joka ikinen päivä
kauankin.

nyt kun maa on roudassa
tuomani kukat kuolevat,
enkä pysty enää tulemaan.

olen naurettava
säälittävä, pelokas

mietin typeriä;
onko sinulla kylmä
siellä kohmeisessa mullassa.

tuomani kukat ovat ainoat,
merkki sinusta on vain
sateen runtelema

puuristi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vuodatus.

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot