Nimetön

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

pelkään etten löydä häntä ajoissa
ja jos niin käy, on kaikki ohi

olen kuluttanut viimeiset voimani
matkatessani Lontoon metrolla ja
muuttaessani kaupungista toiseen

tunnen kuinka väsyn askel askeleelta
ja oloni alkaa olla toivoton

päivät kuluvat, vuodet vaihtuvat
millään ei tunnu olevan merkitystä

et tule ovelleni enkä minä löydä ovellesi
vain joskus unessa luulen näkeväni sinut

niin kauan kuin minulla on päiviä edessäni
niin kauan minulla on odotettavaa

on kaikki pian ohi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot