You can do it right

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

Se mitä tahdot

ota se,

purista sitä.

Pure se hampaittesi väliin

älä päästä helpolla

sylje se pomosi naamalle,

huuda se

kelle tahansa.

Ei ole syytä häpeään.

Tieto siitä mitä haluaa.
Ja vahvempaa ei ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo!
Mahtipontinen, ja minä kun olen sellainen niin sanon; näin sitä pitääääää!!!!
Alku imaisi heti mukaansa ja runon 2 viimeistä riviä ovat huikaisevat. Tottakin!!

 

Käyttäjän kaikki runot